Huippuluokan metsästystä Suomessa
HYLJEJAHTI HANGOSSA
Huippuluokan metsästystä Suomessa
ALLIJAHTI RAASEPORISSA
Huippuluokan metsästystä Suomessa
UROSHAAHKAJAHTI HANGOSSA
Huippuluokan metsästystä Suomessa
SORSAJAHTI
Huippuluokan metsästystä Suomessa
VALKOHÄNTÄPEURAJAHTI
previous arrow
next arrow
Slider

Wildmark on suomalainen yritys, joka tarjoaa huippuluokan metsästystä Suomessa.

Yrityksen omistajalla Esa Nykäsellä on laaja kokemus kaikenlaisesta metsästyksestä yli 25 vuoden ajalta. Esa on metsästänyt Suomen lisäksi kaikissa maailman kuudessa eri maanosassa. Kaikki yrityksen käytössä olevat Suomalaiset matkanjohtajat ja oppaat ovat ammattitaitoisia, palveluhenkisiä sekä omaavat erittäin vahvan osaamisen metsästyksestä.

Kaikki toimintamme tapahtuu luonnollisessa ympäristössä ja luonnon ehdoilla. Tästä seikasta huolimatta tarjoamme lähes 100 % varmuudella riistatilanteita kaikille asiakkaillemme.

 

METSÄSTYS

Alueet joissa pääasiallisesti toimimme, eli Raasepori, Hanko ja Salo ovat riistalajistoiltaan, monipuolisuudeltaan ja lukumääriltään ylivoimaisesti Suomen parasta metsästysaluetta. Sorkkariistatiheydet ja trofeiden laatu on Suomen parhaasta päästä ja maamme eteläkärki on luonnollinen hylkeiden esiintymispaikka sekä levähdys- ja ruokailualue Suomenlahden rannikon tuntumassa muuttaville miljoonille vesilinnuille. Ja mikä parasta, kaikki tämä on vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä ja Turusta.